Blog Listing

Mind Games

Söker du en riktig utmaning? Som pusselälskare behöver du inte leta längre efter riktiga hjärnteasers. Sajten Mind Games har extremt svåra pussel som ger din hjärna en riktig workout. Här finns hjärnteasers, gåtor och pussel för dig som gillar utmaningar. Din hjärna testas med massor av roliga spel med flera olika svårighetsgrader.Spelen är baserade delvis på principer som kommer från kognitiva uppgifter för att hjälpa dig att öva olika mentala färdigheter. Att träna hjärnan är både viktigt och roligt och det kan vara starkt beroendeframkallande att spela. Inte lika beroendeframkallande som vissa casinospel kan vara, men ändå. Spelen har ofta stämningsfull musik och härliga ljudeffekter som ökar motivationen till att spela.

Gamla klassiker och nyheter

En del av spelen hos Mind Games är gamla klassiker som du kanske känner igen medan andra är nyheter. Sajten består av ett stort antal spel som hör till många olika genrer, allt från schack och domino till myntpussel och kinesiska pussel. Om du fastnar på ett pussel kan du hoppa över det.De flesta pussel är musbaserade, vilket är lite synd eftersom en del pussel är roligare att spela med WASD-tangenter. Det kan vara en utmaning att gå vidare om du inte upptäcker mönster i spelen. Ibland är det svårt att förstå målet och chansen finns att du löser ett spel med tur snarare än med skicklighet.

Saker som kan förbättras

Instruktionerna för spelen och pusslen är inte alltid de allra bästa och ibland är det lite oklart vad du ska göra. Är du däremot van vid pusselspel har du säkert inga problem med att förstå vad det går ut på. Är du nybörjare kan det dock ibland vara lite svårare.Mind Games har en visuellt tilltalande grafik men även om denna spelsajt erbjuder flera olika hjärnteasers kan designen förbättras. En spelmeny och funktioner som gör att du kan se dina framsteg skulle ge dig en bättre upplevelse. En spelmeny skulle också hjälpa dig om du vill kunna spela samma spel igen.